Yksi yö EU:n parlamenttivaaleihin. Voiko äänestämällä vaikuttaa?

Meillä oli maaliskuussa eduskuntavaalit, joiden seurauksena suomalaisella demokratialla pyyhittiin lattiaa. Vaalien suurin häviäjä Keskusta, joka sai huonoimman tuloksen 100 vuoteen, on tällä hetkellä omien kynnyskysymystensä kanssa Säätytalolla hallitusneuvotteluissa kuin kukkona tunkiolla. Suomen köyhä kansa antoi vaaleissa vahvan mandaatin sille, että ei enää kepuleita seuraavaan hallitukseen – ja näin siinä kävi, että kansan tahto ei mennyt läpi ja historiansa suurimmasta vaalitappiosta huolimatta kepulit istuvat tulevassa hallituksessa kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Suomalaisen demokratian irvikuva! Sitten päivystävät dosentit ihmettelevät ja raapivat päätään YLE:n uutisstudiossa, kun tutkimuksien kukaan kansalaisten luottamus politiikkaan on romahtanut ja populismin suosio nousee. Johtuisiko se juuri tästä syystä, että äänestämällä ei voi vaikuttaa, kun ne samat poliittiset broilerit istuvat vuosikaudesta toiseen eduskunnassa ajamassa omia asioitaan.

Tällä hetkellä Säätytalolla yritetään koota hyvin yrittäjä- ja teollisuusvihamielistä hallitusta, mikäli mediatietoihin on uskomista. Ääri-vihervasemmistolaisen ilmastorasismin levittäminen tekee Suomelle saman kuin Brexit tekee brittiläiselle teollisuudelle. Eli kaikki teollisuus lähtee pikkuhiljaa pois maasta. Raskaan teollisuuden saaminen takaisin on hyvin kallista ja resursseja kuluttavaa. Välttämättä se autoteollisuus joka on nyt Brexitin seurauksena lähtenyt Britanniasta, ei enää koskaan palaa sinne takaisin. Sama voi käydä myös Suomessa, jossa jokaisella hallitusneuvotteluissa olevalla puolueella on “kunnianhimoinen ilmastotavoite”. Vaikka Suomesta lopetettaisiin kaikki teollisuus ja kaikki suomalaiset lopettaisivat hengittämisen eikä Suomesta pääsisi yhtäkään grammaa päästöjä ilmastoon, niin mitkään maailman saastemittarit ei edes värähdä, koska samaan aikaan Kiinassa ja Kaakkois-Aasiassa jätevedet valutetaan suoraan lähimpään vesistöön ja savupiipuista nousee mustaa (fossiilista) savua kiihtyvällä tahdilla. Eli tietyiltä poliittisilta liikkeiltä on Suomessa ilmastomopo karannut pahasti käsistä. Sen ovat monet äänestäjät huomanneet ja äänestäneet protestiksi Perussuomalaisia, joilla tuntuu olevan edes jokin tolkku tähän ilmastokeskusteluun, ja nimenomaan keskusteluun.

EU:n mallioppilaan ilmastoposeeraus

Mitä tulee tähän ilmastohysterian levittämiseen ja ilmastoposeeraukseen, niin Sitran laskelmien mukaan edes EU:n kaavailemat tiukemmat ilmastotavoitteet eivät riitä Suomen kaltaisille maille. Sitran laskelmat ovat rumaa luettavaa ja antaa hyvin synkän kuvan Suomen tulevaisuudesta. Sitran laskelmien tuloksien mukaan suomalaisten pitää nopeasti muuttaa sitä miten me syömme, liikumme ja asumme. Laskelmien mukaan suomalaisten päästöjä pitäisi vähentää vuoteen 2030 mennessä 75 prosenttia. Tämä tarkoittaisi sitä että yksityisautoilu lopetettaisiin kokonaan Suomesta sellaisena kuin me sen nyt ymmärrämme. Sitra esittää, että muut kuin työmatkat tehtäisiin jatkossa junalla, bussilla tai kävellen. Myös suomalaisten siirtyminen vegaaniksi oli Sitran papereissa esillä. Se tietäisi maatalouden loppumista Suomesta ja noin 100 000 työtöntä, mutta se on pieni hinta siitä että Suomen osalta päästöt pienenevät jonkin verran. Eli Suomi voi ilmastoposeerata taas mallioppilaana EU:ssa. Josko sitten taas olisi jollekin suomalaiselle poliittisille broilereille jokin kiva jäähdyttelyvirka Brysselissä, hyvin tehdystä ilmastotyöstä.

vihreat_ilmastoposeeraa

Vihreät määrää, mitä saat sanoa ja mitä syödä.

 

Sopii kysyä, että haluammeko antaa ilmastohysterian pelolle valtaa ja elää sellaisessa yhteiskunnassa jossa ääriliikkeet maalittavat ihmisiä sen perusteella miten me syömme, liikumme tai asumme. Tämä Orwellimainen kauhukuva on tulevaisuudessa hyvinkin totta. Ja siinä kauhukuvassa takseilla ja yksityisautoilla ajavat vain vihreät – de röda ja korkea-arvoiset virkamiehet mustissa autoissa.

Isis-vaimojen kotiinpaluu

YLE on viimepäivät uutisoinut Syyrian Isis-vaimoista. Kyse on suomalaisista naisista, jotka ovat vapaaehtoisesti menneet Syyriaan ja toimineet ääri-islamilaisen terroristijärjestö Isiksen riveissä. Terrorismitutkija Juha Saarinen pitää Iltasanomien haastattelussa erittäin huolestuttavana sitä, että suomalaiset Isis-naiset eivät näe omassa toiminnassaan mitään väärää. Niin, onko se väärin, jos kuuluu johonkin poliittiseen terroristijärjestöön, joka on arvioiden mukaan tappanut kymmeniä tuhansia ihmisiä Lähi-Idässä. Isis-naisten mukaan siinä ei ole mitään väärää, he ovat vain toimineet omien arvojen mukaisesti.

monikulttuurinen_unelma

Isis-vaimot Syyriassa. Paluu takaisin Suomeen?

Nyt kun Isiksen ääri-islamilainen paratiisi on tuhottu Syyriassa, ovat suomalaiset Isis-vaimot halukkaita palamaan takaisin Suomeen lihapatojen ääreen. Lähes kaikki puolueet ovat halukkaita ottamaan Isis-leirien lapset Suomeen. Vihervasemmistosta on kuultu myös äänenpainoja sen puolesta, että myös suomalaiset Isis-naiset olisivat tervetulleita takaisin Suomeen, vähän kuin tulisi takaisin pitkältä työkomennukselta.

Demarinaiset palkitsivat jäseniään hyvin tehdystä työstä

Pidän erityisesti SDP:stä puolueena, sillä SDP on ennen kaikkea arvopuolue, jolla on varaa arvostella muita ns. huonompia puolueita. Pidän myös siitä, että SDP:llä on aina avoimet ovat ottamaan vastaan kaikenlaisia ihmisiä laajentamaan SDP:n jo muutenkin laajaa arvopohjaa. Tästä hyvänä esimerkkinä on juutalaisvastaisista ja rasistisista vihakirjoituksista tunnetuksi tullut CMI:n rauhanneuvottelija Hussein al-Taee ja viimeisimpänä eläinsuojelurikoksesta, kotirauhan rikkomisesta ja vahingonteosta tuomittu Mikkel Näkkäläjärvi. Nämä kaksi sankaria ovat saaneet SDP:n naisilta Risto Rohkea tasa-arvopalkinnot. Mikkel Näkkäläjärvi sai tämän himoitun ja arvostetun palkinnon vuonna 2018. Palkinnon perusteluina Näkkäläjärven arvioitiin puhuneen yhteiskunnallisena keskustelijana rohkeasti feministisestä ulko- ja turvallisuuspolitiikasta. Vuonna 2019 palkinnon sai Hussein al-Taee. Demarinaiset pitivät Hussein al-Taeen toimintaa rauhan ja vakauden vahvistamisessa rohkeana ja puheenvuoroja tasa-arvoisen, suvaitsevaisen ja moniäänisen yhteiskunnan puolesta esimerkillisinä. Näin jälkikäteen voi todeta, että palkinnot menivät oikeille henkilöille, ja se näkyy myös SDP puolueen gallup-kannatuksessa. Hussein al-Taee ja Mikkel Näkkäläjärvi rikastavat omalla tavalla SDP:n arvomaailmaa. Ja onhan Jumalasta seuraava ylöspäin, eli Antti Rinne antanut jo kaiken anteeksi. Eli kaikki hyvin ja hys hys.

SDP_arvopuolue

Hussein al-Taee ja Mikkel Näkkäläjärvi SDP:n palkitemina

Minullakin on ollut nuorena vaikeaa, mutta ei minulle olisi tullut mieleenkään tappaa jokin viaton eläin, kuten SDP:n Mikkel Näkkäläjärvi on tehnyt. Mutta ehkä siksi en olekaan SDP:n jäsen. Suomen köyhä kansa saa nyt sunnuntaina EU:n parlamenttivaaleissa päättää, antaako äänen SDP:lle vai jollekin muulle ehdokkaalle, jolla on erilainen arvopohja kuin SDP:llä. Vaihtoehtoja on monia.

Advertisement

One thought on “Yksi yö EU:n parlamenttivaaleihin. Voiko äänestämällä vaikuttaa?

  1. EU:n lainsäädäntö vaikuttaa enenevissä määrin siihen, mitä lakeja meidän suomalaisten pitää noudattaa. Se on kummallista, että EU:ta kritisoivat jättävät äänestämättä, koska juuri äänestämällä voi vaikuttaa siihen, millaisia lakeja EU:ssä päätetään, joita suomalaisten pitää totella

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s