Donald Trumpilla on koronavirus

USA:n presidentti Donald Trump twiittasi perjantaina, että hänellä ja hänen vaimolla on todettu korona virus. Futuurit lähtivät samantien laskuun presidentti Trumpin twiitin jälkeen ja kaikki kolme USA:n pörssi-indeksiä avasivat perjantaina jyrkkään laskuun. Nasdaq oli avauksessa yli 2% pudotuksessa.

Markkinat ottivat Trumpin ilmoituksen sairastumisesta vastaan jyrkällä kurssilaskulla.

Markkinoille tällainen uutinen on ikävä takaisu ja se tulee aiheuttamaan lisää epävarmuutta ennen marraskuun vaaleja. Markkinoilla presidentti Trumpia on pidetty parempana ehdokkaana yhdysvaltalaisille yrityksille kuin vasemmistolaista Bideniä, joka on uhkaillut veronkorotuksilla yhdysvaltalaisia yrityksiä jos pääsisi valtaan. Markkinoilla Bidenin veronkorotuksia pidetään suorastaan idoottimaisuutena etenkin tässä tilanteessa, kun Yhdysvallat yrittää toipua koronakriisin aiheuttamasta taloudellisesta taantumasta. Monien asiantuntioiden mukaan Bidenin veronkorotukset tällaisessa tilanteessa aiheuttaisivat maan vajoamisen jopa lamaan, kun yritykset ovat muutenkin koronan takia taloudellisesti erittäin ahtaalla ja veronkorotukset olisivat vain se viimeinen naula arkkuun. Tämän päälle vielä suurtyöttömyys, niin vasemmistolainen unelma on valmis.

Kommunistit ja äärivasemmistolaiset aktivistit ympäri maailman ovat iloinneet Twitterissä ja muissa vasemmistolaisissa sosiaalisen median alustoilla Trumpin sairastumisesta. Ala-arvoiseen käyttäytymiseen ovat sortuneet äärivasemmiston lisäksi myös “vastuullinen media”, joka on ottanut kaiken ilon irti Trumpin sairastumisesta. Tähän on sortunut myös suomalainen valtakunnallinen vasemmistomedia, joka on jatkanut Trumpin vastaisia vihakirjoituksia entiseen tahtiin.

Nyt pitää pysyä rauhallisena ja katsoa tilannetta kaikessa rauhassa. Voimia molemmalle presidenttiehdokkaalle ja toivotaan että kaikki menee hyvin.

All lives matter 2020.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s