Lidl poistaa Veikkauksen pelikoneet myymälöistään

Viime viikolla saimme lukea lehdistä ilouutisen, kun kauppaketju Lidl päätti poistaa Veikkauksen pelikoneet kaikista myymälöistään ensimmäisenä valtakunnallisena kauppaketjuna Suomessa. Lidlillä on tarkoitus poistaa Veikkauksen pelikoneet kaikista kaupoista kesän 2021 aikana. Lidlin edustaja kertoo, että yhtiön päätöksen taustalla on halu näyttää suuntaa vastuullisten valintojen kauppana. Lidlin kaupoissa on yhteensä noin 250 peliautomaattia.

Muualla sivistyneessä Euroopassa peliautomaatit kuuluuvat kasinoihin, täällä Suomessa peliautomaatit ovat ruokakaupoissa, jossa alaikäiset lapset pääsevät aivan vapaasti pelaamaan uhkapelejä. Josko peliautomaattien siirtämisellä pois ruokakaupoista siirryttäisiin suomessakin yhden askeleen verran kohti sivistynyttä Eurooppaa.

Tietenkin vasemmistoänkyrät ja kaiken maailman “elämäntapa taiteilijat” vastustavat peliautomaattien poistamista ruokakaupoista, koska se tarkoittaa heillekin ilmaisen rahantulon loppumista, tai ainakin Veikkauksen maksamien tulien pienenemistä.

Toivotaan, että S- ja K-ryhmä seuraavat Lidlin esimerkkiä, niin loppuu se Veikkauksen peliongelmaisilla rahastaminen.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s