Punavihreä pormestari Hellsinkiin

Menneellä viikolla saimme iltalööppi lehdistä lukea, kun Kokoomuksen piilovihreä pormestariehdokas Kirsi Piha joutui luopumaan pormestari- ja kuntavaaliehdokkuudesta Helsingissä. Tämän hän teki omin sanoin “raskain sydämin” ja Petteri Orpo oli hyvin pettynyt Pihan ratkaisuun. Kirsi Piha, jonka todelliset juuret ja koti ovat syvällä vihreissä/vasemmistossa, perusteli päätöksen sillä, että arvopohja ei ollut kunnossa Kokoomuksessa. Suora lainaus Kirsi Pihalta: “Ihmisarvolla ei politikoida.” Anteeksi vain, mutta juurihan tätä Kokoomus on tehnyt ja siihen Kokoomuksen arvot perustuvat – ihmisarvolla politikoimiseen. Muistatteko vielä sen Ylen vaalitentin vuodelta 2019, kun kokoomuksen Petteri Orpo venkoili sitovan hoitajamitoituksen kanssa ja lopulta päätyi siihen että ei halua sitovan hoitajamitoituksen kirjaamisesta lakiin muiden puolueiden tapaan. Sillä populistisella lausunnolla Orpo johdatti kokoomuslaiset opposition laulukuoroon. Kokoomukselle ja Petteri Orpolle tiedoksi, että myös vanhuksilla on ihmisarvo. Vai eikö ”sivistyspuolue” kokoomuksen mielestä kusivaipoissa viruva vanhus ansaitse parempaa ihmiskohtelua?

Vaikka vihreistä arvoista ja monikulttuurisuuden ihannoinnista voimaantuva Kirsi Piha joutui kisasta pihalle, ei vihervasemmistolaisten kannata vaipua masennukseen, sillä demarien Nazima Rasmiar ja vihreiden Anni Tännemäki ovat edelleen mukana kilpailussa. He edustavat sitä perinteistä vihervasemmistolaista tunteisiin perustuvaa päätöksentekoa. Kumpikaan edellä mainittu ehdokas ei esimerkiksi näe maahanmuutossa mitään ongelmia. Esimerkiksi vasemmistolehti Helsingin Sanomat uutisoi marraskuussa 2020, että Helsingissä liikkuu yli sata vaarallista nuorta, joilla on matala kynnys ryöstelyyn ja väkivaltaan. Valtaosa joukosta on Helsingin Sanomien jutun mukaan ulkomaalaistaustaisia ja että väkivallan taustalla on uusi maahan­muuttoon liittyvä ilmiö. Demarien Nazima ja vihreiden Tännemäki pitävät tätäkin juttua valeuutisena tai vähintäänkin jonkinlaisena natsipropagandana? Kummallakaan ehdokkaalla ei ole mitään lääkettä maahanmuuton ongelmiin, koska mitään ongelmaa ei heidän mukaan ole. On kuulemma vain rasismia.

Totuus on se, että Hellsinki saa vihreän pormestarin. Köyhyyttä ja leipäjonoja vihreät eivät poista, koska se ei kuulu heidän arvoihin. Sen sijaan paperittomille maassa oleskelijoille annetaan kaikki mahdolliset lääkäripalvelut ja totta kai asunnot ja ruokaa pöytään. Moni vihervasemmistolainen onkin itkenyt viimeiset 5 vuotta että Hellsinki on kiva paikka, mutta liian vähän ulkomaalaisia. Nyt tämä asia tulee korjautumaan uuden vihreän monikulttuurisuutta ylistävän pormestarin toimesta. Vieraat ensin – Vihreät de Röda.

Pormestari-kipuilua on muuallakin kuin Helsingissä. Turussa vasemmistolainen “vahva feministi” ja “tuvallisten koulujen puolestapuhuja” Sasu Haapanen joutui luopumaan kuntavaali- ja pormestariehdokkuudesta rikosepäilyn vuoksi. Turun Sanomien mukaan poliisi epäilee vasemmistoliiton ehdokas Sasu Haapasta tyttöjen salakuvauksesta koulun suihkussa. Tästä törkeästä rikoksesta on koko vasemmistoeliitti kipuillut ja syytellyt mediaa ja kuunatseja. Vasemmiston mielestä vika on aina muissa, ei koskaan itsessä.

Vasemmistoliiton Turun pormestariehdokasta Sasu Haapasta epäillään rikoksesta

Että sellainen arvopohja vasemmistoliitossa.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s