Relaisin pikavoittosentit äkkiä talteen

Relaisin pörssitaival ja kaupankäynti alkoi juuri niin vaisuana kuin sen ennustettiinkin alkavan. Ensimmäisen 3 tunnin aikana lähinnä NONerot möivät pää märkänä ja ottivat ihan oikeaoppisesti osakeannin pikavoittosentit talteen. Perjantaina Goldman Sachs heitti lappuja vasempaan laitaan koko päivän ajan. Kärsivällisimmät sielut laittoivat haavin alle ja nauravat myöhemmin matkalla pankkiin. Sama pikavoittojen metsästys toki jatkui kutakuinkin kaupankäynnin loppuun asti sekä torstaina että perjantaina. Oma ennuste ei osunut aivan maaliin, sillä pieniä pikavoittoja oli tarjolla heti kaupankäynnin alussa, eikä kurssi laskenutkaan odotuksista huolimatta alle antihinnan (7,40).

Odotan että viimeisetkin NONerot myyvät loputkin Relaisit pois salkuista pikkuvoitolla, niin sen jälkeen baana on vapaa 9 euron hintatavoitteeseen.

Lopuksi jäniskevennyksenä nimimerkki Warren Fyffetiltä hyvin kiteytetty kommentti senttipelistä ja pikavoitoista. Kommentti on napattu inderesin keskustelupalstan Kamux-langasta, mutta sopii toki myös tähän tilanteeseen kuvaamaan Relaisin kaupankäyntiä.

fyffet

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s