Haittaveroja haittaihmisille

Uusi vihervasemmistolainen hallitusohjelma herättää vähintäänkin ristiriitoja. Aloitetaan vaikkapa tästä ehkäisystä. Tuleva pääministeri Antti Rinne on aiemmin nostattanut somemyrskyjä kehottamalla kaikkia suomalaisia naisia vauvantekotalkoisiin. Ja nyt sitten tullaan tarjoamaan ilmaista ehkäisyä alle 25 vuotiaille, eli parhaassa hedelmällisessä iässä oleville naisille. Onko vihervasemmistossa sitten ajateltu siten, että hallitsemattomalla maahanmuutolla korjataan suomalaisten syntyvyysvaje? Noh, oli miten oli, niin nyt ei tarvitse enää mennä R-kioskille ostamaan naama punaisena Sulttaneja, vaan ehkäisyn saa valtion piikkiin, mikäli siis on alle 25-vuotias.

Ilmastohysteerinen hallitusohjelma

Kokonaisuudessa Antti Rinteen vasemmistolainen hallitusohjelma on pieni- ja keskituloisia syrjivä. Hallitusohjelmassa on tehty sillä olettamuksella, että kaikki Suomen ihmiset asuvat Helsingin Kalliossa tai jossain ratikkapysäkin tai juna-aseman vieressä. Pienituloisten ihmisten kannalta on epäoikeudenmukaista ja epäreilua, että he joutuvat tässä maksumiehiksi näissä kunnianhimoisissa ilmastotavoitteiden talkoissa. Voidaan jopa puhua ilmastohysteerisestä hallitusohjelmasta, jossa autoilevia ihmisiä haittaverotetaan sen takia, että he käyvät autolla töissä julkisen liikenteen puuttumisen takia. Polttoaineiden veronkorotukset osuvat ennen kaikkea suurten kaupunkien ulkopuolella asuviin ja pieni- ja keskituloisiin ihmisiin. Ovatko he sitten haittaihmisiä joita voidaan haittaverottaa?

Kaljaralli Viroon saa jatko-osan

Alkoholiveron nosto sataa suoraan virolaisen EKRE:n laariin. EKRE on siis virolainen konservatiivipuolue, joka ajaa EU- ja maahanmuuttokriittistä linjaa. Kun Suomessa nostetaan alkoholiveroja, samaan aikaan Virossa veroa lasketaan ja kaljaralli saa jatko-osan 2.0. Virossa nimittäin huomattiin, että alkoholiverotuksen nostaminen vaikutti päinvastoin ihmisten alkoholikulutukseen kuin ennen korotusta luultiin. Eli virossa väkevien juominen lisääntyi ja ongelmat lisääntyivät, samalla verotulot pienenivät. Nyt EKRE korjaa muutoksen ja kiitos Suomen punavihreän hallituksen, Viron alkoholiturismi saa kunnon buustin. Eli rahat valuu Viroon ja ongelmat suomalaisten veronmaksajien maksettavaksi. Näin toimii vasemmistolainen logiikka.

Ilmaista rahaa Afrikkaan

Tulevan hallituksen linjauksena on kehitysavun nostaminen 0,7 prosenttiin BKTsta. Tämä vastaa alustavien arvioiden mukaan noin 700 miljoonaa euroa, joka siis lapioidaan Afrikkaan. Hallitusohjelman kunnianhimoiset kehitysyhteistyön kirjaukset merkitsevät sitä, että Suomen on pystyttävä poistamaan maailmasta köyhyys ja eriarvoisuus tällä 700 miljoonan euron tulonsiirrolla pieni- ja keskituloisilta suomalaisilta Afrikkaan. Tämä 700 euron kuluerä saadaan verotusta kiristämällä, eli taas suomalaiset pienituloiset laitetaan kärsimään, tällä kertaa vasemmiston toimesta.

Suomen mallimaana Kreikka?

Kun punavihreää hallitusohjelmaa lukee, niin tulee väkisinkin mieleen, että onkohan Antti Rinteen mallimaana Kreikka, kun tuntuu että miljardeja riittää jaettavaksi ympäri maailmaa. Hallitusohjelmassa on valtava määrä suuria lupauksia, joihin ei ole rahoitusta! Tämä tulee tarkoittamaan suomalaisten ostovoiman leikkausta. Hallitusohjelmassa lasketaan myös paljon työllisyyden kasvun varaan, joka on erittäin epäreaalista etenkin nyt, kun talouden suhdanteen ovat kääntyneet globaalisti. 75 prosentin työllisyystavoite jää haaveeksi. Vasemmistolainen hallitus aikoo luoda kasvua verottamalla ja kustannuksia nostamalla, aivan kuten Kreikassa. Pysyväisluonteisia menoja rahoitetaan kertaluonteisilla tuloilla, eli valtion omaisuutta myymällä. Tuleeko taas mieleen Kreikka? Menoja ei karsita, vaan niitä pikemminkin paisutetaan entisestään, aivan kuten Kreikassa ennen konkurssia.

suomen-mallimaana-kreikka

Suomen mallimaana Kreikka

Vasemmistohallitus joutuu ottamaan lisää velkaa omien kunnianhimoisten ilmasto- ja kehitysaputavoitteiden rahoittamiseen. Velkaa tullaan ottamaan niin paljon, että ihan hirvittää, mutta ei se mitään, kun ne jää tulevien sukupolvien maksettavaksi sitten joskus. Eletään hetkessä ja carpe diem. Meillä taitaa olla sama suunta? Kyllä, mikäli suunta on sama kuin Kreikalla eli pohjalle mennään.

 

Pakkoruotsi

Vihervasemmistolainen hallitus on päättänyt, että pakolla voi motivoida opiskelemaan ruotsia, eli pakkoruotsi palaa ylioppilaskirjoituksiin – with vengeance. Ruotsin ylioppilaskokeen pakollisuudesta luopuminen vuonna 2005 oli merkittävä edistysaskel, ja nyt otetaan askel takaisin menneisyyteen. Ei käy kateeksi uusia lukiolaisia, jotka joutuvat taas kärsimään pakkoruotsista. Ihmettelen tässä vaan sitä, että mihin sitä ruotsin kieltä tarvitaan, kun kohta edes Ruotsissakaan ei enää tarvitse ruotsin kieltä, kun tällä hetkellä joissakin Tukholman unelmalähiöissä paremmin pärjää jo muilla kielillä. Ehkä Suomi jää sitten maailman ainoaksi ruotsin kieliseksi reservaatiksi.

the Islamic state of Sweden

The Islamic state of Sweden

Tietovuoto

Keisari Antti Rineen hallitusohjelmaluonnos vuoti julkisuuteen hyvissä ajoin ennen sen julkistusta. Silloin kun Trumpin budjettiluonnos vuodettiin valkoisesta talosta medialle, siitä riitti kirjoitettavaa viikkokausiksi. Eikä kirjoittaminen rajoittunut vain budjettiin, vaan kirjoittelu meni monissa medioissa jo melkein vihapuheeksi. Trumpia syytettiin ties mistä ja hänen johtamistaitoja halveksuttiin. Nyt kun Antti Rinteen hallitusohjelmaluonnos on samalla tavalla vuodettu medialla, ei tämä olekaan huono juttu, vaan päinvastoin hyvä. Eliittimedian kaksinaamaisuus ja moraalittomuus näkyy taas selvästi läpi. Kun Trumpin paperit vuotaa, se on huono ja kun Rinteen paperit vuotaa, se on mahtava juttu suomalaisen demokratialle. Näin siis vastuullisessa mediassa.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s