Sunnuntaina jytkytellään?

Sunnuntaina 14.4.2019 kello 20:00 jälkeen jotkut availevat shampanjapulloja, toiset repivät hiuksia päästään ja kolmannet aloittavat vihakirjekampanjoinnin ilmaston ja ihmisarvon nimissä. Eli vaalidraamaa on tiedossa.

Ilmeisesti vaaligallupien algoritmia on muutettu siten että perussuomalaisten kannatus on huomioitu siinä paremmin. Enää ei tule 4% hyppäystä ylöspäin vaaligallupeista sitten varsinaisten vaalipäivänä. No se jää nähtäväksi. Lihaverolla itsensä ryvettänyt SDP nousee kuitenkin suurimmaksi puolueeksi, vaikka äijäfeministi Antti Rinne on parhaansa mukaan syöttänyt vastustajille suoraan lapaan monessakin vaalitentissa (mm. Nato, lihavero, maitovero, kielteiset turvapaikkapäätökset, seksuaalirikolliset, yms). Demarit muodostavat hallituksen ja ottavat siihen mukaan vasemmiston ja vihreät. Myös yhden asian puolue eli RKP tulee hallitukseen mukaan, koska heille käy mikä hallituspohja tahansa, kunhan he pääsevät toteuttamaan äärioikeistolaista kielipolitiikkaa, jotta pakkoruotsi eläisi ja voisi hyvin jatkossakin. Jossain Lappeenrannan torilla varamsti arvostettaisiin venäjän kielistä opetusta enemmän kuin pakkoruotsia.

rinteen-yli

Eiköhän mennä tuon rinteen yli että heilahtaa!

Kokoomuksella on paniikki päällä. Nyt on Jyrki Käteinen lennätetty Brysselistä Helsingin vaalitorille kättelemään köyhiä ja näyttämään että kokkareilla on ihmisarvon käsitys kunnossa. Orpo on Lännen medialle antamassa haastattelussa sanonut että kokoomukselle ihmisarvo on jakamaton. Ilmeisesti kokoomuksella ihmisarvo on jakamaton vain, jos se ei koske kusivaipoissa makaavia vanhuksia ja sotaveteraaneja, pienituloisia tai köyhiä. Rikkaimmalle vähemmistölle kokoomuksen ihmisarvo tuntuu kyllä olevan jakamaton. Kun ökyrikkaista kyse, silloin kokoomukselta löytyy aina jakovaraa.

Itse en ole vielä päättänyt ketä äänestän. Narikkatorin vaalikojut moneen kertaan kiertäneenä olen saanut eniten vihaisia katseita vasemmistoliiton ja vihreiden kopissa. Feministien koppiin en edes uskaltautunut, koska sen verran vihaisia katseita luotiin sieltä poterosta minuun päin. Sekoomus, eikun siis kokoomus on ollut innokas roskaamaan luontoa jakamalla paperimainoksia. Myös kepulit ovat innokkaita, en vaan ymmärrä mitä maalaispuolueella on helsinkiläisille annettavaa. Piraatit ovat ihan jees, heidän kanssa mulla on synkannut ehkä parhaiten. Perussuomalaiset on kirjavaa sakkia, löytyy vihreää perussuomalaista ja ihan fiksua porukkaa. Demareilla vassaripopulismi jatkuu ja tarina muuttuu joka päivä. Milloin ollaan laittamassa lihaveroa ja seuraavana päivänä peruumassa. Siinä meillä mahtava pääministeripuolue.

Mutta joo, sunnuntaina tämän poliittisen teatterin ensimmäinen näytös päättyy ja seuraava voi alkaa. Askelmerkit ovat jo tiedossa, joten ainakaan parempaan suuntaan Suomi ei valitettavasti punavihreällä populismilla ole menossa, päinvastoin ! Eli Oulun tapahtumat saavat jatko-osia ja mitään asialle ei voida tehdä, koska poliittinen tahto puuttua seksuaalirikollisuuteen puuttu äärivasemmalta. Myös köyhyys tulee lisääntymään, kun ruoan (lihavero + maitovero) hintaa nostetaan ilmastonmuutoksen nimissä. Tällöin kyydistä putoavat juuri ne heikoimmat ja köyhimmät, joista nyt niin monet poliitikot ovat huolissaan vaalien alla.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s