Kaksi viikkoa vaaleihin ja Nordean osinkodippi

Eduskuntavaalit lähestyvät ja se näkyy valitettavasti katukuvassa lähinnä roskaamisena. Ehdokkaiden vaaliesitteitä ja flaiereitä on kadut ja sähköpylväät täynnä. Esteettisesti ei mitenkään kovin kaunista, mutta kai sen 2 viikkoa vielä kestää. Tosin välillä tää roskan määrä kaduilla tuntuu kuin asuisi jossain kaakkois-aasiassa, jossa jätehuolto on tuntematon käsite.

Toisaalla taas vaalien läheisyyden huomaa siinä että median kultamunat pääsevät kertomaan koko kansalle tuhannen ja yhden yön tarinoita kuvitteellisista rasistisista hyökkäyksistä ja vihapuheesta. Tarina tosin elää ja muuttuu vähän joka päivä. Ehkä lopulta vaalien jälkeen meille sitten paljastuu totuus tapahtumista. Mutta koska Suomen valtamedia kun on täysin lähdekritiikitön tiettyjen “uutisten” julkaisuissa, niin samalla nämä höpöjutut menee siinä missä ilmastopropagandan levittäminenkin.

SDP:n lihavero

Mitä tulee puolueisiin, niin gallupien ykkönen on tietenkin äijäfeministinen SDP, joka haluaa omalla panoksellaan olla pelastamassa maailmaa tuholta. SDP:n panos on lähinnä jäänyt autoilevien veronmaksajien syyllistämiseen kaikista maailman ympäristöongelmista. Myös lihansyönti on nyt ilmastosynti, josta on langetettava rangaistus ylimääräisellä verolla, eli niin sanotulla demarien lihaverolla. Näillä keinoilla se maailma varmasti pelastuu ja hiilidioksidipäästöt putoavat nollaan.

Toisaalla taas avoimia rajoja ja monikulttuurista unelmaa edistäneet punavihreät pimeyden voimat ovat yrittäneet parhaansa mukaan rajoittaa sananvapautta ja vääristää faktoja. Lukuisia toimittajia on uhkailtu ja heidän journalistista työtä on yritetty sabotoida, koska he ovat kirjoittaneet maahanmuuttajien tekemistä rikoksista tai ovat kirjoittaneet maahanmuutosta kriittiseen sävyyn. Ja se riittää toimittajia vastaan vihapuheen levittämiseen. Poliisi on tietenkin voimaton ja levittää käsiä.

Maahanmuuttajat ihmettelee

Työpaikallani monet työperäiset maahanmuuttajat ovat kovasti ihmetelleet Suomen halua houkutella kouluttamatonta väkeä tänne, samalla kun korkeasti koulutettu kantaväestö muuttaa Suomesta mahdollisimman kauas heti kun mahdollista. Tätä on vähän vaikea selittää heille. Olenkin esittänyt heille kysymyksen, että miksi sellaiset korkeasti koulutetut henkilöt joilla on rahaksi muutettavaa osaamista, tulisivat korkeasti verotettuun maahan töihin? Sen sijaan miksi kouluttamattomat ihmiset tulevat paremman elämän ja hyvien sosiaalietuuksien toivossa Suomeen? Olen selittänyt maahanmuuttajakavereilleni myös hieman nykyisestä poliittisesta ilmapiiristä ja sananvapaudesta. Suomessa sananvapaus on vähän samanlaista kuin esimerkiksi Saudi-Arabiassa. Molemmissa maissa saa sakkoja, jos esittää väärän mielipiteen. Suomi yrittää olla ääri-suvaitsevainen maa, jossa halutaan jopa suvaita lapsiin kohdistuvat rikokset, tai niihin ei ainakaan jotkut poliitikot halua puuttua jostakin syystä. Sosiaalisessa mediassa on esimerkiksi Oulun raiskausepidemiaa yritetty kaikin voimin lakaista matonalle ja kaikki mahdollinen mediahuomio antaa ilmastohössötykselle. Suomeen onkin lyhyessä ajassa syntynyt ammattikunta, joka ammattimaisesti levittää ilmastohysteriaa ja syyllistää suomalaisia autoilijoita ja teollisuutta ilmastonmuutoksesta. YLE tietenkin on mukana levittämässä tätä paskaa seinille aina silloin kun ei ole uutisoimassa neuvostoliittolaisista sotahirvistä.

Moniarvoinen Suomi

Suomi on eettiseltä arvomaailmaltaan täysin rasismista vapaa ja erittäin suvaitsevainen. Joidenkin äärivihervasemmistolaisten mielestä jopa Oulussa tapahtuneet kauheudet menevät suvaitsevaisuuden monivärisen sateenkaaren alle ok leimalla. Joidenkin ihmisten maailmankatsomus on vaan niin helvetin outoa ja sairasta.

Nordean ruma osinkodippi

Nordealta irtosi perjantaina osinko ja se oli rumaa katseltavaa. Salkku -1,7% miinuksella. Nordea on niitä vanhoja lappuja, jotka tuli ostettua kun kommunismipäissään luin sosiaalisesta mediasta osakevedätyksiä. Jonkinlainen rahat pois tyhmiltä piensijoittajilta fiilis tästä Nordeasta on jäänyt. Toivottavasti sentään isot eläkevakuutusyhtiöt ehtivät myydä hyvissä ajoin pois pienellä voitolla. Mun on pakko kai tätä sontalappua holdata niin kauan että häviö tästä huonosta sijoituksesta jäisi mahdollisimman pieneksi. Voidaan siis puhua jopa 10 vuoden holdauksesta.

nordea

Advertisement

One thought on “Kaksi viikkoa vaaleihin ja Nordean osinkodippi

  1. Sdp:n osalta esimerkiksi ilmastopoliittinen mopo on karannut aivan käsistä. Liha- ja maitoveroja suunnitteleva ja niitä peruva, epäselvästi puhuva puheenjohtaja on kuin kehotus Sdp:n äijäsiivelle valua Halla-ahon leiriin. Lisäksi demareilla raha tuntuu kasvavan puussa, miljardit lentelevät sinne tänne ja tonne. Jos puheenjohtaja arvioi Sdp:n vaaliohjelman maksavan jotakin yhden ja kolmen miljardin väliltä, jotakin on vialla. Miljardi ei ikään kuin tarkoita Sdp:n kielessä yhtään mitään.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s