Taitaa olla vaalit tulossa?

Seuraan aktiivisesti sosiaalista mediaa ja nyt on huomattavissa eräiden poliittisten ääriryhmien aktivoitumista. Taitaa olla ilmeisesti vaalit tulossa. Tästä hyvä esimerkki on ilmastomuutospropaganda, jota levitetään kuin sian ulostetta keväisille pelloille. Eli ilmastoskeidaa on joka paikka täynnä niin että normaalijärkisen ihmisen on jo vaikea hengittää. Milloin vaaditaan missäkin yksityisautoilun kriminalisoimista ja milloin vaaditaan rajoja auki tänne haluaville.

Taas tuli sekin todistettua, että poliitikkojen selkäranka yhtä suora kuin puutarhaletku. Viimeisimmässä televisioidussa vaaliväittelyssä kaikki eduskuntapuolueiden puheenjohtajat olivat samaa mieltä demarien Rinteen kanssa, paitsi perussuomalaisten Jussi Halla-aho, jolla oli selkärankaa olla eri mieltä aika monestakin asiasta. Myös KD:n Essayah uskalsi sanoa eriävän mielipiteen. Minulle vaalitentin aikana oli vaikea havaita mistä alkoi demarien Antti Rinne ja mihin päättyi kepulien Sipilä, niin samaa mieltä he olivat keskenään kaikesta. Voi miten ihanan romanttista. Tuoreimpien gallupien perusteella kepulit ovat ottaneet käyttöön vaihtoehdon B ja sen mukana myyneet omat periaatteet. Mielistelemällä demareita ministerikyyti saa jatkua vielä seuraavat 4 vuotta. Noh, käyhän se noinkin, siinä vaan takin napit irtoaa.

Koska maahanmuuton haitoista ja kustannuksista ei “vapaassa Suomessa” voi keskustella, niin ilmatilan on täyttänyt ilmastonmuutospropaganda. Kaikki huipentui viime perjantaiseen koululaisten lakkoon, jossa koululaiset vaativat mielenosoituksissa tekoja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Olikin hienoa nähdä kaupungilla juopottelevia teinejä ja nuorukaisia ilmastomuutoksen hengessä, keskellä päivää. Toki osanottajien joukkoa oli liioteltu äärivasemmistolaisessa eliittimediassa. Suurin osa koululaisista rehellisesti lintsasi ilmastohömpän verukkeella ja pelasi kotona pleikkaria, jotkut nuoret olivat sentään kaupungilla dokaamassa ja loput huusivat kurkku suorana aikuisten kanssa kilpaa eduskuntatalon edessä.

Täytyy myöntää, että hyvin oli nuoret aivopesty huutamaan kurkku suorana ilmastotekoja. Jos ilmastonmuutosta haluttaisiin hillitä, silloin paras ilmastoteko olisi älylaitteiden kieltämien, makeisten kieltäminen, alkoholin kieltäminen, toiselta puolelta maailmaa lentokonerahdilla tuotavien vegaanituotteiden kieltäminen (joissa hiilijalanjälki on 3 x naudanlihaa suurempi). Mutta tällaisiin ei taida ääri-vihreät taipua, kun se on heidän uskontoaan vastaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s